Βιογραφικό

Μάριος Ε. Μιχαήλ

Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1981, όπου και μεγάλωσα. Το 2000 εισήχθησα με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και στο Οδοντιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Αποφοίτησα το 2006 με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς».
Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκα στον Οδοντιατρικό Τομέα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και στα τμήματα Οδοντοθεραπευτικό, Γναθοχειρουργικό, Στοματολογικό και Περιοδοντολογικό.
Παράλληλα, εκπαιδεύτηκα και έλαβα τις πιστοποιήσεις Pre Hospital Life Support (PHTLS) και After Trauma Life Support (ATLS) του Royal College of Surgeons of England και πιστοποίηση Βασικής και Προχωρημένης Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Επίσης, εκπαιδεύτηκα στο Σχολείο Αεροπορικής Ιατρικής του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής.
Το 2015 έλαβα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το ΕΑΠ με βαθμό «Λίαν Καλώς» και το 2017, δεύτερο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στις Στρατηγικές Διαχείρισης Κρίσεων από το ΕΚΠΑ με βαθμό «Άριστα» και διπλωματική διατριβή «Πανδημίες Ιογενών Λοιμώξεων τον 21ο αιώνα και Συστήματα Έγκαιρης Προειδοποίησης».
Το 2021 παρακολούθησα το MasterClass Μηχανοκίνητης Ενδοδοντίας, με στόχο την εκπαίδευση και άσκηση στις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές στον τομέα της Ενδοδοντολογίας (απονευρώσεις).
Παράλληλα, το 2022 εκπαιδεύτηκα στην Αισθητική Οδοντιατρική παρακολουθώντας το MasterClass in Aesthetic Dentistry, Eastman Dental Institute, UCL.
Είμαι μέλος της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας και της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής.
Από το 2010 διατηρώ ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Λάρισα και από το 2020 στον Τύρναβο.

gtrikΒιογραφικό